Carrosseriebouw & Autoschade

Het complete pakket

Berkleba is al jarenlang actief in de carrosseriebouw. Omdat we deze markt door en door kennen, zijn we op de hoogte van de meest voorkomende toepassingen en hebben daar dan ook altijd een passende oplossing voor. Bovendien fungeren we graag als kennispartner. Je kunt altijd met vragen bij ons terecht. Wij voorzien je zo snel mogelijk van de juiste oplossing.

Producten en diensten voor de carrosseriebouw

Als carrosseriebouwer vind je bij ons de producten die je nodig hebt.

Denk daarbij zowel aan tapes en lijmen voor de productie, als voor reparaties. De producten die wij leveren zijn van een hoge kwaliteit en gunstig geprijsd. We werken ook samen met Compoform, producent van lichtgewicht materialen. Wij leveren niet alleen de producten die je nodig hebt, we hebben ook heel veel kennis in huis. Je kunt daarom altijd een beroep op ons doen met je vragen over lijmen en verbinden.

Kwaliteit en stabiliteit bij Berkleba

We kiezen altijd voor de optimale mix tussen kosten en kwaliteit.

Zo weet je zeker dat je nooit te veel betaalt en toch kwaliteit in huis haalt die voldoet aan de eisen voor de betreffende applicatie. We gaan bovendien verder dan alleen het leveren van de producten die je bij ons bestelt. We zoeken met je mee naar de beste oplossing en adviseren je daarover.

Aanbevolen producten

1

Contact

Wat heb je nodig?
Je kan voor diverse zaken contact met ons opnemen. Advies of ondersteuning nodig? Een order plaatsen? Vragen over levertijd of facturatie? We zijn bereikbaar via telefoon, mail, chat, online meetings, WhatsApp of bezoek.

2

Onderzoek

Wat gaan we voor je doen?
Na mogelijk afstemmen van een programma van eisen, komen we met een voorstel of advies. Dat kan een instructie, offerte, order, testaanvraag, productadvies of afspraak voor bezoek zijn. Indien nodig testen we tape en/of lijm om tot de beste oplossing te komen.

3

Levering

Wat levert het op?
Een maatwerk advies of snelle levering van producten of diensten. Producten uit ons kernassortiment leveren we uit voorraad en binnen 1 tot 2 werkdagen. De levertijd voor producten die hier niet onder vallen communiceren we vooraf.

3 stappen Berkleba op maat

  Offerte aanvragen

  Neem voor meer informatie of voor een geheel vrijblijvende offerte contact met ons op via:

  Aanvragen van particulieren kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

  Als eerste onze nieuwste updates ontvangen?

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

   Chat openen