Het einde van een roerig jaar is aangebroken. En net als voor veel mensen is dit ook voor ons een mooi moment om terug te blikken en vooruit te kijken, want er is genoeg gebeurd in het jaar 2022.

Het was een jaar waarin alles wat vanzelfsprekend was, niet meer vanzelfsprekend werd. Los van zakelijke ongemakken die iedereen raakt hopen we voor de bevolking van Oekraïne én van Rusland dat deze waanzin snel stopt.

Ondanks de oorlog en prijsverhogingen kijken we bij Berkleba terug op een goed en dynamisch jaar. Tijdens een ‘heisessie’ met ons team stelden we samen onze missie en doelen opnieuw scherp. Een van de conclusies was dat onze missie nog steeds bepalend is voor alles wat we doen:

“De meest betrokken tape- & lijmspecialist die met plezier de professional ontzorgt!”

Het was het jaar dat Mathijs ook zijn certificaat behaalde als European Adhesive Specialist. Op sportief vlak gingen we ook uitdagingen aan. Zo namen Matthi en Jacqueline deel aan de Nijmeegse Vierdaagse. En fietste Matthi ruim 400km in Tanzania om sponsorgeld op te halen voor AMREF Flying Doctors. Dankzij jullie royale bijdragen wist hij een fors bedrag aan sponsorgeld binnen te halen.
Nogmaals dank voor al jullie gulle giften!

Projecten

Zakelijk haalden we veel energie uit projecten én het laten ontwikkelen van nieuwe producten voor onze klanten. Veel tijd staken we in de begeleiding van de installatie, training en ingebruikname van 3 lijmmachines bij een klant. We breidden het assortiment MS-Polymeerlijmen uit met onze eigen lijmen: BMSP700, voor het afdichten van naden in de carrosseriebouw. En BMSP900, die door zijn extreem hoge aanvangskleefkracht, zelfs bij bakstenen, direct handvast verlijmd zit zonder ondersteuning van stempels, lijmklemmen of fixeertape. We bewezen dit eerder in dit filmpje!

Blijven plakken

Tevreden en trots kijken we terug. En voor 2023 blijkt ons doel helder: Blijven plakken aan -en met- onze klanten en relaties! 😉

We wensen jullie een gezond nieuwjaar. Geniet van de feestdagen en graag tot ziens in 2023!

Pexels Brett Sayles 1656564