Verwijderbare dubbelzijdige tape

Verwijderbare dubbelzijdige tape van Berkleba

Heb je verwijderbare dubbelzijdige tape nodig en wil je er zeker van zijn dat je de juiste keuze maakt? Schakel dan Berkleba in. Wij beschikken over een groot assortiment verwijderbare dubbelzijdige tapes. Daar komt bij dat we de uitgebreide kennis die we in huis hebben graag inzetten om onze klanten te helpen de juiste tape te vinden. Indien nodig gebruiken we onze trekbank om de verbinding te testen of laten we deze testen in een gecertificeerd laboratorium. Zo vinden we (bijna) altijd een passende oplossing.

Soorten verwijderbare dubbelzijdige tape

Niet alle dubbelzijdige tapes zijn goed verwijderbaar, omdat ze in de meeste gevallen bedoeld zijn voor een permanente toepassing. Daarnaast onderscheiden we schoon verwijderbare dubbelzijdige tapes en tapes die verwijderbaar zijn, maar mogelijk wel resten achterlaten na het verwijderen.

Soms moet een tape verwijderbaar zijn, maar is het niet erg als er wat lijmresten achterblijven, zoals bij het verwijderen van tapijttape. In andere gevallen is het juist belangrijk dat er niets achterblijft. We hebben bijvoorbeeld een tape ontwikkeld voor V-makelaarsborden en beurswanden. Deze verwijderbare dubbelzijdige tape is zeer geschikt voor het tijdelijk verlijmen van gladde oppervlakken, zoals glas, aluminium en polypropyleen. Blijft er na het verwijderen toch iets achter? Dan is dat eenvoudig te verwijderen met onze IPA cleaner.

Verwijderbare dubbelzijdige tape van Berkleba

Overig assortiment

In ons assortiment vind je naast (verwijderbare) dubbelzijdige tapes diverse soorten enkelzijdige tape en tape dispensers, maar soms blijkt tape niet de juiste oplossing. In dat geval kijken we of lijm voor deze toepassing wel kan bieden wat tape niet heeft. We beschikken ook over een groot assortiment lijmen en de nodige kennis en ervaring hierover. Voor de Benelux zijn we importeur en distributeur van de lijmen van onder andere Acralock en DeskGlue Tech en voor lijmapparatuur zijn we distributeur Mayer & Mayer. Daarnaast leveren we een aantal lijmen van ons eigen Berkleba-label.

Binnen Nederland is het totaalpakket dat wij bieden uniek. Naast het feit dat we al ruim 30 jaar leverancier zijn van een totaalpakket met industriële tapes en lijmen, zijn we gecertificeerd lijmspecialist en altijd bezig om vraagstukken op dit gebied creatief op te lossen. Onze kennis bundelen we in ons kenniscentrum. Dit platform breiden we regelmatig uit met nieuwe informatie. Zo maken we het voor onze klanten eenvoudiger om de juiste producten te vinden en toe te passen.

 

De meest betrokken tape- en lijmspecialist

Ons doel is om onze klanten te ontzorgen en met onze industriële lijmen en tapes hun risico’s te verkleinen. Je verliest geen kostbare tijd met zoeken naar de juiste verwijderbare dubbelzijdige tape, want die taak nemen wij voor onze rekening. Plezier en verbinding zijn de centrale factoren in ons werk. Verbinden doen we natuurlijk met onze producten, maar we gaan nog liever de verbinding aan met onze klanten. Daarom besteden we zaken als warehousing en logistiek uit aan professionele partners. Hierdoor kunnen we ons volop concentreren op dat wat er voor ons toe doet: goed contact met onze klanten. Onze missie luidt niet voor niets: “De meest betrokken tape- en lijmspecialist die met plezier de professional ontzorgt!”

 

Neem contact op

Wil je ons inschakelen om een goede verwijderbare dubbelzijdige tape te vinden? Wij gaan graag voor je aan de slag, zodat je je volop kunt blijven focussen op je onderneming. Als je vragen hebt over onze producten, neem dan gerust contact op.

    Offerte aanvragen

    Neem voor meer informatie of voor een geheel vrijblijvende offerte contact met ons op via:

    Aanvragen van particulieren kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

    Als eerste onze updates ontvangen?

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Wij versturen 2 tot 4 keer per jaar een interessante nieuwsbrief.