Bronbemaling

Het juiste product voor de juiste prijs

Berkleba is marktleider in de bronbemaling. We hebben bronbemalingstape op voorraad, waardoor we snel kunnen leveren. Bovendien ontvang je hoge kwaliteit voor een scherpe prijs.

Producten en diensten voor de bronbemaling

Wij leveren tape aan alle grote bedrijven binnen deze markt, waaronder Koop Bronbemaling.

De bronbemalingstape van Berkleba is de meest gebruikte bronbemalingstape in Nederland. We kunnen de tape uit voorraad leveren in de kleuren zwart, grijs, geel, rood en blauw. In veel gevallen is het dus mogelijk om een tape te kiezen die overeenkomt met de kleur van je huisstijl.

Lijm of tape producten voor bronbemaling

Een unieke oplossing

Doordat we marktleider zijn, weten we wat er nodig is in deze branche.

Wij leveren het juiste product en vragen daar de juiste prijs voor. Onze tape is voorzien van een fingerlift. Als je onder gure weersomstandigheden buiten aan het werk bent, draag je vaak handschoenen. Dan is het lastig om het begin van een rol aan te breken. Om dat gemakkelijker te maken, hebben we in overleg met mensen in het werkveld rollen bronbemalingstape ontwikkeld die zijn voorzien van een fingerlift. Dit maakt dat de tape van Berkleba uniek is.

Lijm of tape oplossing laten testen

Aanbevolen producten

1

Contact

Wat heb je nodig?
Je kan voor diverse zaken contact met ons opnemen. Advies of ondersteuning nodig? Een order plaatsen? Vragen over levertijd of facturatie? We zijn bereikbaar via telefoon, mail, chat, online meetings, WhatsApp of bezoek.

2

Onderzoek

Wat gaan we voor je doen?
Na mogelijk afstemmen van een programma van eisen, komen we met een voorstel of advies. Dat kan een instructie, offerte, order, testaanvraag, productadvies of afspraak voor bezoek zijn. Indien nodig testen we tape en/of lijm om tot de beste oplossing te komen.

3

Levering

Wat levert het op?
Een maatwerk advies of snelle levering van producten of diensten. Producten uit ons kernassortiment leveren we uit voorraad en binnen 1 tot 2 werkdagen. De levertijd voor producten die hier niet onder vallen communiceren we vooraf.

3 stappen Berkleba op maat

    Offerte aanvragen

    Neem voor meer informatie of voor een geheel vrijblijvende offerte contact met ons op via:

    Aanvragen van particulieren kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

    Als eerste onze updates ontvangen?

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Wij versturen 2 tot 4 keer per jaar een interessante nieuwsbrief.