Carrosseriebouw & Autoschadeherstel

Het complete pakket

Berkleba is al jarenlang actief als kennispartner en leverancier van lijmen en tapes in de carrosseriebouw. Het productieproces van carrosseriebouwers heeft in de afgelopen jaren veel ontwikkelingen doorgemaakt. Lassen, popnagels en schroeven maken plaats voor industriële lijmen. Een, voor deze markt, nieuwe techniek die veel kansen en mogelijkheden biedt. Als kennispartner zijn we nauw betrokken bij het productieproces van onze klanten. We voeren testen uit en geven trainingen op de werkvloer. Hierdoor kennen we deze markt door en door. Niet alleen met onze klanten, maar ook met onze fabrikanten zijn de lijnen kort. Zo blijven we op de hoogte van de meest voorkomende toepassingen en innovaties.

Je kunt altijd met vragen bij ons terecht. Telefonisch, tijdens een persoonlijk bezoek of door ons een e-mail te sturen. Wij voorzien je zo snel mogelijk van de juiste oplossing.

Als carrosseriebouwer vind je bij ons de producten die je nodig hebt

Denk daarbij MS-Polymeerlijmen voor het bevestigen van wanden in profielen of aan (goed overschilderbare) afdichtingslijm. De producten die wij leveren zijn van een hoge kwaliteit. Net als onze kennis. Je kunt daarom altijd een beroep op ons doen met vragen en uitdagingen over lijmen en verbinden.

We werken nauw samen met onze klanten en fabrikanten. Daarnaast is er in de afgelopen jaren een hechte samenwerking ontstaan tussen Berkleba en Compoform, producent van lichtgewicht materialen (LSE). Een samenwerking die de markt veel kansen en mogelijkheden biedt.

Lijmen voor carrosseriebouw

 

Kwaliteit en stabiliteit bij Berkleba

Onze specialisten gaan verder dan alleen het leveren van producten. We kijken graag met je mee om tot de beste oplossing voor jouw verbindingsvraagstuk te komen en adviseren je daarover.

Testpakket of testafspraak aanvragen

 

Aanbevolen producten

1

Contact

Wat heb je nodig?
Je kan voor diverse zaken contact met ons opnemen. Advies of ondersteuning nodig? Een order plaatsen? Vragen over levertijd of facturatie? We zijn bereikbaar via telefoon, mail, chat, online meetings, WhatsApp of bezoek.

2

Onderzoek

Wat gaan we voor je doen?
Na mogelijk afstemmen van een programma van eisen, komen we met een voorstel of advies. Dat kan een instructie, offerte, order, testaanvraag, productadvies of afspraak voor bezoek zijn. Indien nodig testen we tape en/of lijm om tot de beste oplossing te komen.

3

Levering

Wat levert het op?
Een maatwerk advies of snelle levering van producten of diensten. Producten uit ons kernassortiment leveren we uit voorraad en binnen 1 tot 2 werkdagen. De levertijd voor producten die hier niet onder vallen communiceren we vooraf.

3 stappen Berkleba op maat

Cases

Lees onze cases voor ervaringen op het gebied van lijm en tape oplossingen in de carrosseriebouw en andere branches. In de cases laten we onze klanten aan het woord over hun ervaringen met Berkleba.

Bastiaan Mini Pasfoto 76×76
Ze onderbouwen alles met testen en onderzoek en die zekerheid heb je nodig.

    Offerte aanvragen

    Neem voor meer informatie of voor een geheel vrijblijvende offerte contact met ons op via:

    Aanvragen van particulieren kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

    Als eerste onze updates ontvangen?

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Wij versturen 2 tot 4 keer per jaar een interessante nieuwsbrief.