Kenniscentrum overzichtspagina

Kennis is macht en kennis delen is kracht!

Dit kenniscentrum van Berkleba is een online platform. We streven ernaar om hier zoveel mogelijk kennis over lijmen en tapes te delen. Het kenniscentrum is een doorlopend project dat nooit af is. We willen dit voor jullie en mét jullie blijven uitbouwen. Leren en innoveren stopt namelijk nooit. Mis je iets, heb je zelf kennis die hier gedeeld mag worden, of zie je iets wat vragen bij je oproept? Laat het ons weten, dan kijken we of we het kunnen toevoegen.

Waarom dit kenniscentrum?

Wie niet kan delen, zal nooit vermenigvuldigen.

Om te werken met tapes of lijmen is kennis nodig. Kennis die wij in de loop der jaren enthousiast hebben verzameld door studie, verdieping en ervaring. We hebben ontdekt dat we over uitzonderlijk veel informatie beschikken, die allemaal in ons hoofd zit. Dat maakt (en houdt) klanten afhankelijk van ons en zorgt soms voor hoge werkdruk. We merken daarnaast dat er veel onwetendheid is over werken met lijmen en tapes. De kennis die er is, is versnipperd verkrijgbaar en vaak vergt het een flinke zoektocht. Daarom willen we alles bij elkaar brengen op één plek en daarmee uitgroeien tot het meest toonaangevende kennisplatform op het gebied van lijmen en tapes.

Berkleba adviseert

Vaak merken we dat men in de eerste instantie zelf gaat kijken welke tape of lijm geschikt is voor een bepaalde toepassing. De kans op tegenvallers is echter aanzienlijk kleiner als je vooraf weet wat de eigenschappen zijn van de producten waar je mee werkt. De ene tape hecht direct optimaal, waar dat bij de andere pas na 24, 48 of zelfs 72 uur het geval is. En bij lijm zal je bijvoorbeeld zien dat de ene soort zorgt voor bubbels in de glasheldere kunststof, waar dat bij de ander niet het geval is. Raadpleeg daarom ons kenniscentrum voor je een goede verbinding tussen materialen tot stand probeert te brengen. Mis je de informatie die je nodig hebt? Dan horen we het graag, zodat we je kunnen adviseren en het kenniscentrum kunnen uitbreiden.

Filter kenniscentrum

Als eerste onze nieuwste updates ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

    Chat openen