Maakindustrie

Altijd een passende oplossing

Als je actief bent in de maakindustrie, weet je hoe belangrijk zekerheid en betrouwbaarheid zijn bij het gebruik van tapes of lijmen in een productieproces. Hier hebben we bij Berkleba meer dan 30 jaar ervaring mee, dus we begrijpen dit als geen ander. We hebben al bij heel wat bedrijven binnen deze industrie mee mogen kijken en ze van een oplossing mogen voorzien.

Diensten voor de maakindustrie

Een oplossing vinden we bijna altijd, wat het vraagstuk ook is. Hiervoor kijken we bijvoorbeeld mee met de productie of we fungeren als externe partner bij product development. Moet de productie geautomatiseerd en/of geoptimaliseerd worden? Wij begeleiden en adviseren graag bij de aanschaf van bijvoorbeeld een lijmmachine of applicatieapparatuur voor tapes. 

Meten is weten. Daarom kan je bij ons verbindingen (laten) testen op sterkte en duurzaamheid onder diverse omstandigheden. Indien nodig kunnen we in een extern gecertificeerd lab tot 15 jaar buitengebruik nabootsen. Zelf hebben we een trekbank, waarmee we onder andere het rekvermogen en de afpel- of schuifbelasting kunnen meten. Is er een testrapportage nodig? Dan ontvang je die van ons. Ook bieden we ondersteuning bij de opstart van geautomatiseerde lijmstraten. We hebben contact met diverse goede machinebouwers die hierin kunnen voorzien. Wij zijn ook exclusief distributeur binnen de Benelux voor Mayer & Mayer lijmmachines. Een belangrijk onderdeel van dit pakket zijn de vulpistolen die door Sulzer zijn ontwikkeld. 

Lijm of tape producten voor de maakindustrie

Berkleba lost het op

Wij kijken en denken met je mee en komen zo tot de juiste product- en materiaalkeuzes. Daarnaast zijn we niet beperkt tot tape óf lijm, zoals veel andere leveranciers. Wij hebben beide productgroepen tot onze beschikking en beschikken intern over een trekbank en extern over geautoriseerde testcapaciteit. Dit maakt dat we razendsnel kunnen schakelen en handelen. 

Als het om bevestigen en verbinden gaat, is er bijna geen probleem dat Berkleba niet kan oplossen. Lukt het ons niet? Dan is de kans groot dat er geen passende oplossing bestaat. Onze kennis houden we up-to-date door jaarlijkse bijscholing. Deze 2 ‘opfrisdagen’ horen bij het EAS-certificaat. Zo blijven we op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van lijmtechnologie en kunnen wij onze klanten blijven verrassen met de beste oplossingen. 

Lijm of tape oplossing laten testen

Cases

Onze drive is om onze klanten te ontzorgen, hun risico’s te verkleinen, zodat zij succesvol kunnen zijn in hun eigen productie. In de cases laten we onze klanten aan het woord over hun ervaringen met Berkleba.

Bekijk alle succesverhalen

secrid
Berkleba is een bedrijf van weinig opsmuk. Ze zijn praktisch en behulpzaam. Ze doen wat je van ze verwacht. Als je vragen hebt krijg je direct antwoord. Het is fijn zakendoen en we hebben een leuke klik.
Arjan en Ruben
We hebben eigenaar Matthi leren kennen als zeer fanatiek. Als hij iets op het spoor is dat mogelijk bruikbaar is, begint hij volop met onderzoek en ondersteunt ons vervolgens tot we de juiste oplossing gevonden hebben.

Aanbevolen producten

1

Contact

Wat heb je nodig?
Je kan voor diverse zaken contact met ons opnemen. Advies of ondersteuning nodig? Een order plaatsen? Vragen over levertijd of facturatie? We zijn bereikbaar via telefoon, mail, chat, online meetings, WhatsApp of bezoek.

2

Onderzoek

Wat gaan we voor je doen?
Na mogelijk afstemmen van een programma van eisen, komen we met een voorstel of advies. Dat kan een instructie, offerte, order, testaanvraag, productadvies of afspraak voor bezoek zijn. Indien nodig testen we tape en/of lijm om tot de beste oplossing te komen.

3

Levering

Wat levert het op?
Een maatwerk advies of snelle levering van producten of diensten. Producten uit ons kernassortiment leveren we uit voorraad en binnen 1 tot 2 werkdagen. De levertijd voor producten die hier niet onder vallen communiceren we vooraf.

3 stappen Berkleba op maat

    Offerte aanvragen

    Neem voor meer informatie of voor een geheel vrijblijvende offerte contact met ons op via:

    Aanvragen van particulieren kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

    Als eerste onze updates ontvangen?

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Wij versturen 2 tot 4 keer per jaar een interessante nieuwsbrief.