Heb je vragen? Wij staan voor je klaar via telefoon of WhatsApp:

Biemans Trophy Products

Opdrachtgever: Biemans Trophy Products

Markt: Maakindustrie

Bij Berkleba zijn ze eerlijk. Als de prijs van een product omlaag kan, bellen ze ons om dat door te geven. Bijna geen enkele fabrikant doet dat. Daarnaast zijn ze loyaal en komen ze hun afspraken altijd na.

Inge de Wit

Hoofd Inkoop

Foto Inge Case Biemans

Een langdurige samenwerking

Inge is al 25 jaar werkzaam bij Biemans, waarvan 15 jaar als hoofd inkoop. Ze vertelt dat Biemans al producten afnam van Berkleba toen zij 25 jaar geleden startte. De relatie gaat dus al heel wat jaren terug. Inge weet zich zelfs de vorige eigenaar van Berkleba nog te herinneren. ‘Hij had altijd een opschrijfboekje bij zich, waarin hij alles noteerde.’ De inkoop heeft ze echter altijd met Matthi gedaan. Naast Inge heeft ook Twan, het hoofd van de designafdeling, veel contact met Berkleba. Hij kiest de producten en vervolgens regelt Inge de prijs en de inkoop ervan. 

Loslaten is geen optie

‘We gebruiken 7 artikelen van Berkleba, waaronder een dubbelzijdige vliestape, foamtape en verpakkingstape,’ geeft Inge aan. ‘De dubbelzijdige tape gebruiken we in rondjes van diverse diameters, maar ook in stroken, waarmee je graveerplaatjes op kunt plakken. De rondjes en stroken worden speciaal op maat gesneden en zijn voorzien van een handige fingerlift. Dat maakt het werken met de tape een stuk makkelijker. Daarnaast hebben we grote rollen tape, waarmee we grote platen in één keer zelfklevend kunnen maken.’ De eisen die ze bij Biemans stellen aan de tapes? ‘Dat ze nooit loslaten,’ zegt Inge. ‘Het is voor ons een serviceartikel, maar als het niet goed is, hebben we een probleem met onze klanten. Stel je voor dat je naar een toernooi gaat en een beker krijgt waar het plaatje vanaf valt. Dat kan natuurlijk niet.’  

3

Eerlijk en loyaal

De relatie van Biemans met Berkleba omschrijft Inge als loyaal, vriendschappelijk en respectvol. Wat ze als heel positief ervaart is de eerlijkheid. ‘Als de prijs van een product omlaag kan, bellen ze me om dat te laten weten. Dat vind ik echt super. Bijna geen enkele fabrikant doet dat. Vaak melden ze zich alleen als de prijs omhoog moet. Daarnaast lossen ze eventuele problemen snel en accuraat op. Dat vind ik een prettige eigenschap van een leverancier. Afspraken komen ze bij Berkleba ook altijd na, daarmee verdienen ze absoluut pluspunten!’  

Weten welk product bij jouw klus past?

Wil je meer weten over onze testmogelijkheden, over hoe je zelf kunt testen of wil je advies over een bepaalde verbinding? Neem dan contact met ons op via info@berkleba.nl of bel naar 024-3660621.

Altijd op de hoogte blijven?

We verzenden alleen nieuwsbrieven als we ook écht iets te vertellen hebben, dat is gemiddeld 4 keer per jaar.