Composieten verwerkende industrie

Kwaliteit is key

Permanente verbindingen vragen om betrouwbare producten van topkwaliteit. Voor organisaties in de composieten verwerkende industrie hebben wij hele mooie oplossingen en producten, maar ook veel kennis in huis.

Producten en diensten voor de composieten verwerkende industrie

Bij het merendeel van onze lijmen voor deze industrie is nagenoeg geen voorbehandeling nodig zoals schuren of primeren. Reinigen blijft een belangrijk onderdeel van het lijmproces. IPA of aceton volstaat meestal. De lijmen beschikken over uitzonderlijke eigenschappen. In veel gevallen bevatten de lijmen geen schadelijke stoffen en zijn ze dus niet slecht voor mens en milieu.

Zekerheid is belangrijk. Om die te kunnen geven, maken wij volop gebruik van testen. Indien mogelijk testen we verbindingen zelf, maar in veel gevallen gebeurt dit in gecertificeerde laboratoria. We denken ook graag mee over de optimalisatie van productieprocessen. Hiervoor kijken we mee hoe het eraan toegaat bij de productie. Dit kan bijvoorbeeld uitmonden in het advies dat met een lijmmachine ergonomischer gewerkt kan worden. Wij ontzorgen onze klanten hierbij graag door ze te begeleiden bij het hele proces, dus van de keuze voor een machine tot en met de levering.

Lijm of tape producten voor de composietindustrie

Berkleba als kennispartner

Binnen de composieten verwerkende industrie maakt Berkleba een sterke ontwikkeling door. De ontwikkeling van de specifieke lijmen voor deze markt bevindt zich in een stroomversnelling. Het gebruik van composieten neemt enorm toe en daarmee ook de wens om steeds meer kunststoffen te kunnen verbinden met elkaar en met andere materialen.
Bij de nieuwe generatie lijmen is vaak geen voorbehandeling meer nodig van de te lijmen materialen. Hierdoor worden de productieprocessen steeds sneller en efficiënter en stijgt het aantal toepassingen en ontwerpmogelijkheden heel sterk.

Wij denken altijd met je mee. Niet alleen over de beste verbindingen, maar ook over de logistiek en de inrichting van een goed lopend productieproces. Een oplossing is er (bijna) altijd. Wij vinden ‘m zo snel mogelijk en gaan gelijk over tot actie.

Lijm of tape oplossing laten testen

Cases

Onze drive is om onze klanten te ontzorgen, hun risico’s te verkleinen, zodat zij succesvol kunnen zijn in hun eigen productie. In de cases laten we onze klanten aan het woord over hun ervaringen met Berkleba.

pasfoto Harm Keunen
Bij Berkleba zijn ze heel dedicated aan wat ze doen. Als we bellen met een probleem hebben ze altijd een passend antwoord. We doen professioneel zaken, maar op een hele fijne en persoonlijke manier.

Aanbevolen producten

1

Contact

Wat heb je nodig?
Je kan voor diverse zaken contact met ons opnemen. Advies of ondersteuning nodig? Een order plaatsen? Vragen over levertijd of facturatie? We zijn bereikbaar via telefoon, mail, chat, online meetings, WhatsApp of bezoek.

2

Onderzoek

Wat gaan we voor je doen?
Na mogelijk afstemmen van een programma van eisen, komen we met een voorstel of advies. Dat kan een instructie, offerte, order, testaanvraag, productadvies of afspraak voor bezoek zijn. Indien nodig testen we tape en/of lijm om tot de beste oplossing te komen.

3

Levering

Wat levert het op?
Een maatwerk advies of snelle levering van producten of diensten. Producten uit ons kernassortiment leveren we uit voorraad en binnen 1 tot 2 werkdagen. De levertijd voor producten die hier niet onder vallen communiceren we vooraf.

3 stappen Berkleba op maat

    Offerte aanvragen

    Neem voor meer informatie of voor een geheel vrijblijvende offerte contact met ons op via:

    Aanvragen van particulieren kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

    Als eerste onze updates ontvangen?

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Wij versturen 2 tot 4 keer per jaar een interessante nieuwsbrief.