secrid
Berkleba is een bedrijf van weinig opsmuk. Ze zijn praktisch en behulpzaam. Ze doen wat je van ze verwacht. Als je vragen hebt krijg je direct antwoord. Het is fijn zakendoen en we hebben een leuke klik.

Over Secrid

Secrid is een familiebedrijf dat is opgezet door René van Geer en Marianne van Sasse van Ysselt. Bij hen komen industrieel ontwerp en mode samen. In 2009 lanceerden ze hun bekende Cardprotector, waarmee al je pasjes perfect beschermd worden in je broekzak of tas. Met een simpele beweging schuif je de pasjes uit de beschermende aluminium Cardprotector en pak je de juiste kaart eruit voor gebruik. Al snel voegden ze andere producten toe aan het assortiment, zoals de Miniwallet, een Cardprotector met een omhulsel voor bankbiljetten, bonnetjes en kaarten. Alle producten van Secrid worden gemaakt in Nederland, met veel aandacht voor kwaliteit, mensen en het milieu. Zoals ze zelf zeggen: “Een betere wereld begint in je broekzak.”

Hoe het begon

Secrid is al vanaf hun begintijd klant bij Berkleba. René vertelt dat ze tape zochten voor hun producten en her en der monsters opvroegen, die ze vervolgens testten. Zo ook bij Berkleba. René geeft aan dat ze bij ons vonden wat ze nodig hadden: goede industrietape en veel specialistische kennis. Ze gebruiken nu onze dubbelzijdige tape om de juiste verbindingen te maken in hun wallets.

Altijd een oplossing

Voor Secrid vonden we dus de juiste oplossing, maar overal gaat wel eens iets fout.
Robin vertelt hierover: “We ondervonden een probleem in het productieproces en Berkleba keek al snel mee om te zien wat er aan de hand was. Het bleek een productiefout in de tape te zijn. Berkleba heeft direct alles op laten halen en een nieuwe batch tape gebracht, waardoor het probleem snel en accuraat was opgelost. Het is fijn om te weten dat ze meteen klaarstaan met kennis en kunde als er iets mis is. Daarnaast hebben we de afgelopen jaren onze productie enorm opgeschaald. Berkleba heeft meegekeken wat er nodig was om op te schalen en de tape zo gemakkelijk en efficiënt mogelijk aan te brengen. Met hun expertise hebben ze ons heel goed geholpen.”

Het belang van Berkleba voor Secrid

De dubbelzijdige tape die Berkleba aan Secrid levert is één van de vele onderdelen van het eindproduct. René: “Het ene deel van onze producten is heel zichtbaar, terwijl het andere onzichtbaar is, zoals de tape. Het doet zijn werk, maar niemand weet het en niemand ziet het. Toch kan je niet zonder. Als de tape niet werkt, valt de wallet uit elkaar en hebben we een probleem.” Robin geeft samenvattend nog het volgende mee: “Als je op vrijdagavond een probleem hebt, deinzen ze bij Berkleba niet terug om direct actie te ondernemen. Ze zijn betrouwbaar, hebben veel kennis, maar ook aandacht voor het persoonlijke in de vorm van een gezellig praatje. Het is dus niet altijd pur sang werk.”

Markt

Maakindustrie

Deel succesverhaal

Terug naar overzicht
Lees het volgende succesverhaal

Als eerste onze updates ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Wij versturen 2 tot 4 keer per jaar een interessante nieuwsbrief.