Stevige dubbelzijdige tape

Stevige dubbelzijdige tape

Zoek je een stevige dubbelzijdige tape en wil je zekerheid hebben dat je de juiste kiest? Laat je dan adviseren door Berkleba. Wij leveren een groot assortiment stevige dubbelzijdige tapes. Wat ons uniek maakt is dat we daarnaast veel kennis in huis hebben over onze producten en hun toepassingen. Die zetten we volop in om je te ondersteunen bij het vinden van de juiste industriële tape voor je toepassing. Is het van belang om de verbinding te testen? Dan doen we dit met onze trekbank of in een gecertificeerd laboratorium indien nodig. Zo weet je zeker dat de tape aan alle belangrijke eisen voldoet.

Soorten stevige dubbelzijdige tape

De soorten stevige dubbelzijdige tape die wij leveren zijn onder te verdelen in 3 categorieën. Per categorie lichten we een paar voorbeelden uit:

Montagetape

Polyester of polypropyleen montagetapes
Deze tapes hebben vaak een extra dikke lijmlaag die zorgt voor een permanente en sterke verbinding.

Schoon verwijderbare montagetape
Deze levert een sterke verbinding op, maar laat op gladde oppervlakken geen lijmresten achter.

Montage schuimtape

Automotive schuimtape
Een sterke schuimtape met een permanente lijmlaag voor het bevestigen van emblemen of sierlijsten op autodeuren.

LSE schuimtape
Deze tape is geschikt voor moeilijk verlijmbare materialen zoals PE en PP.

Acrylic foamtape – Ultra High Bond van AFTC

De acrylic foamtapes van AFTC die bij ons verkrijgbaar zijn, hebben de hoogst mogelijke kleefkracht. Daarom zijn het zeer stevige dubbelzijdige tapes. Ze zijn zelfs geschikt om te gebruiken in plaats van schroeven en popnagels. Bij grote projecten of technische vragen steekt AFTC, anders dan al hun concurrenten, veel tijd en energie in de samenwerking met ons. Dat maakt ze zeer onderscheidend.

Selectie stevige dubbelzijdige tape van Berkleba

Wij vinden de juiste tape

Berkleba is opgericht in 1989. Voor onze klanten zijn we altijd op zoek naar de beste oplossingen op het gebied van verbinden. Zij zijn actief in diverse branches, zoals de carrosseriebouw, kunststofverwerkende industrie, composieten verwerkende industrie en de maakindustrie. In een aantal branches zijn we marktleider.

Elke klantvraag stelt ons in staat onze kennis verder uit te breiden. Die verzamelde kennis zetten we weer in bij toekomstige vragen, maar we delen het ook graag. Dat doen we in ons online kenniscentrum. Dit platform blijven we continu aanvullen met de nieuwste kennis over onder andere stevige dubbelzijdige tapes.

 

Overige producten

Hoe stevig een dubbelzijdige tape ook is, in sommige gevallen blijkt tape niet de juiste oplossing. We kijken in dat geval graag of lijm die oplossing wel kan bieden. Met lijmen hebben we namelijk ook de nodige ervaring. Onze DGA, Matthi Rietrae, is European Adhesive Specialist. Daarnaast is Berkleba voor de Benelux distributeur en importeur van lijmen van onder andere Acralock en DeskGlue en leveren we lijmen van ons eigen merk. Ons assortiment bestaat uit de volgende lijmsoorten:

  • Methacrylaatlijm (MMA)
  • MS-Polymeerlijm
  • Cyanoacrylaatlijm
  • Oplosmiddelhoudende lijm
  • UV-lijmen
  • Hotmelt lijmen

Naast deze lijmen kun je bij ons terecht voor lijmmachines, lijmapparatuur en oppervlaktebehandelingen.

 

Kom met ons in contact

Laat ons de beste tape zoeken voor je toepassing. Zo gaat er geen tijd verloren en kun je je volop blijven concentreren op je productie. Onze missie is niet voor niets: “De meest betrokken tape- en lijmspecialist die met plezier de professional ontzorgt!” Wil je ons inschakelen om de juiste stevige dubbelzijdige tape te selecteren? Neem contact op, we gaan graag voor je aan de slag.

    Offerte aanvragen

    Neem voor meer informatie of voor een geheel vrijblijvende offerte contact met ons op via:

    Aanvragen van particulieren kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

    Als eerste onze updates ontvangen?

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Wij versturen 2 tot 4 keer per jaar een interessante nieuwsbrief.