Waterbestendige dubbelzijdige tape

Waterbestendige dubbelzijdige tape

Zoek je een goede waterbestendige dubbelzijdige tape, bijvoorbeeld omdat je de tape buiten toe gaat passen? Veel van de dubbelzijdige tapes in het assortiment van Berkleba zijn in hoge mate bestand tegen water. We zetten graag onze uitgebreide kennis in om je te helpen de juiste tape te selecteren, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt. Is het belangrijk om risico’s zoveel mogelijk te beperken? Dan kunnen we de tape voor je testen met behulp van onze trekbank of laten we dit desgewenst uitvoeren in een  gecertificeerd laboratorium.  Dit biedt je de zekerheid die je nodig hebt.

Waterbestendige dubbelzijdige tapes van Berkleba

Onderstaand geven we graag kort wat informatie over een kleine selectie van onze waterbestendige dubbelzijdige tapes:

Acrylic foamtape 

Van deze oersterke tapes van AFTC zijn diverse varianten verkrijgbaar, zoals de low surface en de transparante varianten. De low surface tape is speciaal ontwikkeld om LSE materialen als PP en PE te verbinden, terwijl de transparante tape perfect is voor het permanent en onzichtbaar verbinden van onder andere glasheldere kunststoffen. De acrylic foamtapes hebben met elkaar gemeen dat ze allemaal in hoge mate UV-, vocht- en verouderingsbestendig zijn, waardoor je ze zowel binnen als buiten toe kunt passen. 

Dubbelzijdige vinyl (PVC) montagetape

Deze waterbestendige dubbelzijdige tape is toepasbaar op onder andere plastic en hout. De tape is dun, sterk en heeft een hoge aanvangs- en kleefkracht voor zowel gladde als onregelmatige oppervlakken. Bovendien is de tape te gebruiken op UV-lak, waardoor er geen uitsparing gemaakt hoeft te worden bij het UV bedrukken. 

Dubbelzijdige PE schuimtape – automotive

Deze tape is bedoeld voor de montage van onder andere sier- en stootlijsten op carrosseriedelen. Het gaat hierbij dus om langdurige verbindingen. De tape is zeer goed bestand tegen weersinvloeden en de belasting van wasstraten. Water heeft dus geen enkele invloed op de verbinding.

Wij vinden de juiste tape voor je

Al sinds de oprichting van Berkleba in 1989 zoeken we voor onze klanten naar de beste oplossingen op het gebied van verbinden. Dit heeft inmiddels geresulteerd in een uitgebreid assortiment met industriële tapes en lijmen, maar vooral ook in heel veel kennis en ervaring. Deze combinatie zetten we graag in om onze klanten te ontzorgen. 

Onze klanten zijn actief in diverse branches, waaronder de carrosseriebouw, kunststofverwerkende industrie, composieten verwerkende industrie  en de maakindustrie. In een aantal branches zijn we zelfs marktleider. Is er geen standaard oplossing voorhanden? Dan gaan we op zoek naar andere mogelijkheden. De kennis die we hiermee opdoen is weer van grote waarde voor toekomstige klanten. Daarnaast delen we de opgedane kennis in het kenniscentrum op onze website, zodat iedereen een beroep kan doen op deze informatie. Want: kennis is macht en kennis delen is kracht!

Meer dan waterbestendige dubbelzijdige tape

Bij Berkleba vind je meer dan waterbestendige dubbelzijdige tape. Veel meer zelfs. Naast dubbelzijdige en enkelzijdige tapes, bestaat een belangrijk deel van ons assortiment uit industriële lijmen. Sinds 2012 mogen we onszelf lijmspecialist noemen. Door de combinatie van onze producten en kennis worden we regelmatig benaderd voor grote projecten waarbij kwaliteit en kennis  met betrekking tot lijmen en/of tapes vereist zijn. Ons aanbod lijmen bestaat onder andere uit: 

  • Methacrylaatlijm (MMA)
  • MS-Polymeerlijm 
  • Cyanoacrylaatlijm
  • Oplosmiddelhoudende lijm 

Ook voor lijmmachines, lijmapparatuur en oppervlaktebehandelingen kun je bij ons terecht. 

Kom met ons in contact

Wil je Berkleba inschakelen om de juiste waterbestendige dubbelzijdige tape voor je te vinden? Neem contact op en vertel ons alles over je toepassing, dan kunnen wij met die informatie voor je aan de slag. Ook als je andere vragen hebt horen we graag van je. 

    Offerte aanvragen

    Neem voor meer informatie of voor een geheel vrijblijvende offerte contact met ons op via:

    Aanvragen van particulieren kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

    Als eerste onze updates ontvangen?

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Wij versturen 2 tot 4 keer per jaar een interessante nieuwsbrief.