Ca lijm

Ca lijm

Ben je voor een specifieke toepassing op zoek naar cyanoacrylaatlijm? Afgekort wordt dit ook wel ca lijm genoemd. Schakel Berkleba in om met je mee te denken. Wij kunnen namelijk niet alleen diverse soorten ca lijm leveren, maar hebben ook heel veel kennis in huis over lijmen. Onze DGA Matthi Rietrae is European Adhesive Specialist. Dit houdt in dat hij onder andere bevoegd is om instructies te geven aan uitvoerders van lijmverbindingen en werkinstructies op te stellen, maar ook dat hij afwijkingen herkent en weet hoe hij hiermee om moet gaan.

Het voordeel van zakendoen met Berkleba? Je verliest geen tijd met zoeken naar de juiste oplossing, want dat doen wij voor je. Zo kun je je blijven concentreren op je eigen productie, terwijl wij je volledig ontzorgen.

Ca lijm en aanverwante producten

Cyanoacrylaat is het werkzame bestanddeel van secondelijm. Ca lijm staat dus ook bekend als secondelijm. In onze eigen winkellijn vind je bijvoorbeeld een ca lijm die verkrijgbaar is in drie verschillende diktes: dun vloeibaar, medium vloeibaar en dik vloeibaar. Ook hebben we een activator voor ca lijm in ons assortiment. Deze is ontwikkeld om de fixatie en uitharding van lijmverbindingen met ca lijm te versnellen en kan zowel voor als na het lijmen worden aangebracht.

Ca lijm van Berkleba

Overige producten van Berkleba

Naast ca lijm vind je in ons assortiment diverse andere soorten lijm, namelijk:

Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor lijmapparatuur en ander toebehoren, zoals dispensers, handschoenen en statische mixers. Wat ons uniek maakt is dat we naast lijmen ook tapes hebben. Van beide productgroepen hebben we een uitgebreid assortiment en we beschikken over veel kennis. Een deel van onze tapes valt onder onze eigen winkellijn, een groep tapes die geschikt zijn voor verkoop in de detailhandel of (technische) groothandel. Deze blijven uitbreiden met nieuwe producten die we veelal zelf ontwikkelen.

 

Meer over ons

Onze klanten en het contact met hen staan bij ons centraal. Groot of klein, elke klant krijgt persoonlijke aandacht en een gedegen advies. Is het om tot dat advies te komen belangrijk om mee te kijken bij de productie binnen je organisatie? Dan doen we dat graag. We kunnen ook fungeren als externe partner bij product development of logistieke productieprocessen. Bij onze cases vind je meer over de samenwerkingen met onze klanten. Neem gerust eens een kijkje.

Naast onze klanten speelt ook kennis, en dan vooral het delen daarvan, een centrale rol binnen Berkleba. Onze kennis over tapes en lijmen bundelen we in ons kenniscentrum. Dit is een doorlopend project dat we steeds blijven uitbreiden met nieuwe artikelen.

 

Contact over ca lijm

Wil je meer weten over ca lijm of wil je weten of dit de juiste oplossing is voor jouw toepassing? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je kunt erop rekenen dat we ons volledig inzetten om de juiste lijm te vinden om de perfecte verbinding te maken.

    Offerte aanvragen

    Neem voor meer informatie of voor een geheel vrijblijvende offerte contact met ons op via:

    Aanvragen van particulieren kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

    Als eerste onze updates ontvangen?

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Wij versturen 2 tot 4 keer per jaar een interessante nieuwsbrief.