Extra sterke dubbelzijdige tape

Extra sterke dubbelzijdige tape

Ben je op zoek naar extra sterke dubbelzijdige tape voor een specifieke toepassing? Klop dan eens aan bij Berkleba. Wij leveren een uitgebreid assortiment tapes en hebben veel kennis in huis over dit product. Die kennis zetten we in om de juiste oplossing te vinden. Dit doen we door veel te testen.

We denken indien gewenst ook graag mee over de optimale inrichting van je productieproces. Onze tapes worden toegepast bij organisaties in diverse branches, zoals de maakindustrie, de carrosseriebouw en de kunststofverwerkende industrie. In de laatstgenoemde branche zijn we zelfs marktleider.

Soorten dubbelzijdige tape

De dubbelzijdige tapes in ons assortiment zijn onderverdeeld in drie categorieën:

Het grootste deel van onze dubbelzijdige tapes kunnen we met een gerust hart extra sterke dubbelzijdige tape noemen. Elk hebben ze hun eigen kenmerken, waardoor ze geschikt zijn voor bepaalde toepassingen.

Om een praktijkvoorbeeld te geven: bij Secrid Wallets gebruiken ze onze dubbelzijdige tape. Deze passen ze toe in hun bekende Cardprotector, waarmee je je pasjes kunt beschermen. Na een lang testproces zijn we uitgekomen op de oplossing die het beste is gebleken voor dit hun product. De extra sterke dubbelzijdige tape verbindt het leer en het aluminium met elkaar. Bekijk onze pagina met cases voor meer verhalen over samenwerkingen met onze klanten.

Extra sterke dubbelzijdige tape

Over ons

Berkleba is een afkorting van Bernards Kleefbanden en werd in 1989 opgericht in Toldijk. Al snel stond toenmalig eigenaar Frans bekend om de goede producten, maar vooral ook om zijn kennis. Na de overname van Berkleba door huidige eigenaar Matthi Rietrae in 2005, is die kennis almaar verder uitgebreid. Die kennis delen we graag met anderen en daarom hebben we het kenniscentrum in het leven geroepen. Hierin vind je onder andere onze kennis over extra sterke dubbelzijdige tape. Verbinden doen we natuurlijk met onze producten, maar we vinden het minstens zo belangrijk een goede verbinding met onze klanten aan te gaan. Elke klant kan bij ons rekenen op persoonlijke aandacht en een gedegen advies.

 

Meer dan extra sterke dubbelzijdige tape

Je weet nu dat je bij Berkleba aan het juiste adres bent voor extra sterke dubbelzijdige tape, maar ons assortiment is groter dan dat. Ook voor enkelzijdige tapes zit je bij ons goed. Denk aan verpakkingstapes, zelfvulkaniserende tapes en bronbemalingstapes. In 2011 voegden we lijm toe aan ons assortiment. Voor de Nederlandse markt zijn we importeur en distributeur van de lijmen van onder andere Arcalock en DeskGlue Tech. Ook voor lijmapparatuur en -machines en andere soorten toebehoren kun je ons inschakelen.

 

Contact opnemen

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het toepassen extra sterke dubbelzijdige tape? Of heb je een verbindingsvraagstuk waarvoor dit mogelijk de oplossing is? Neem dan vooral contact met ons op door te bellen, mailen of een Whatsapp te sturen. We gaan graag voor je aan de slag om de perfecte oplossing te vinden voor jouw toepassing.

    Offerte aanvragen

    Neem voor meer informatie of voor een geheel vrijblijvende offerte contact met ons op via:

    Aanvragen van particulieren kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

    Als eerste onze updates ontvangen?

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Wij versturen 2 tot 4 keer per jaar een interessante nieuwsbrief.