Industriële lijm

Industriële lijm

Voor duurzame verbindingen gebruik je de industriële lijm van Berkleba. We leveren niet alleen de juiste producten voor elke toepassing, we mogen onszelf ook lijmspecialist noemen. Onze DGA, Matthi Rietrae, is namelijk European Adhesive Specialist. Dit houdt in dat hij bevoegd is om:

 • Instructies te geven aan uitvoerders van lijmverbindingen
 • Werkinstructies op te stellen
 • Een bijdrage te leveren aan kwaliteitsborging van het lijmproces
 • De planning, organisatie en controle van lijmwerkzaamheden te verzorgen
 • Afwijkingen te herkennen en weten hoe hier mee om te gaan
 • Procesparameters van het lijmproces te controleren en te wijzigen

Matthi beschikt dus over de juiste kennis en zet zich net zo lang in tot hij de juiste industriële lijm heeft gevonden voor je toepassing. We zijn actief in diverse branches en marktleider in de kunststofverwerkende industrie, automotive aftermarket en de bronbemaling. Neem eens een kijkje bij onze cases als je benieuwd bent hoe klanten de samenwerking met ons ervaren.

Soorten industriële lijm uitgelicht

Lijm voegden we in 2011 toe aan ons assortiment, waarna het uitgroeide tot onze grootste productgroep. We zijn voor de Nederlandse markt importeur en distributeur van de lijmen van onder andere Arcalock en DeskGlue Tech. Ook voor lijmapparatuur en -machines en andere soorten toebehoren kun je ons inschakelen. De soorten industriële lijm die wij beschikbaar hebben zijn onderverdeeld in de volgende categorieën, met elk hun eigen specifieke kenmerken:

  Industriële lijm

  Meer over Berkleba

  Wij willen onze klanten ontzorgen en hun risico’s verkleinen met onze industriële lijm en tape, maar ook met onze kennis daarover. Je verliest geen kostbare tijd omdat je naar de juiste oplossing moet zoeken, want doen wij. Bij alles wat we doen zijn plezier en verbinding de centrale factoren. Verbinden doen we natuurlijk met onze producten, maar we gaan ook de verbinding aan met onze klanten. Daarom kiezen we er bewust voor om zaken als warehousing en logistiek uit te besteden aan professionele partners. Zo kunnen we ons meer bezighouden met het contact met onze klanten. Daarnaast vinden we het belangrijk om onze kennis met je te delen. Dat doen we in ons kenniscentrum. Dit is een doorlopend project dat we voortdurend blijven uitbreiden.

   

  Overige producten

  Wat Berkleba uniek maakt, is dat we naast industriële lijm ook tapes verkopen. Daar begon het zelfs allemaal mee in 1989, toen Berkleba (afkorting voor Bernards Kleefbanden) werd opgericht. Je kunt bij ons terecht voor diverse soorten enkelzijdige en dubbelzijdige tape, waaronder acrylic schuimtapes. Veel van onze producten vallen onder ons eigen Berkleba-label. Dit label blijven we voortdurend uitbreiden met nieuwe producten.

   

  Contact over industriële lijm

  Heb je een verbindingsvraagstuk liggen waar je niet uitkomt? Grote kans dat wij met onze industriële lijm of tape de oplossing kunnen bieden. Je kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij denken graag met je mee. Niet alleen over de beste verbindingen, maar ook over de inrichting van je productieproces.

   Offerte aanvragen

   Neem voor meer informatie of voor een geheel vrijblijvende offerte contact met ons op via:

   Aanvragen van particulieren kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

   Als eerste onze updates ontvangen?

   Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Wij versturen 2 tot 4 keer per jaar een interessante nieuwsbrief.