Montagetape buiten

Montagetape voor buiten

Montagetapes zijn niet per definitie geschikt om overal toe te passen. Sommige tapes kun je alleen binnen gebruiken, waar andere montagetapes ook heel goed buiten toegepast kunnen worden. Heb je een montagetape nodig om buiten toe te passen? Dan wil je zeker weten dat je de juiste keuze maakt.

Bij Berkleba helpen we je hier graag mee. We hebben een groot assortiment montagetapes, waarvan een deel ook geschikt is om buiten te gebruiken. We zetten onze kennis in om de juiste tape voor je te vinden en voeren indien nodig tests uit met onze trekbank of wijken hiervoor uit naar een gecertificeerd laboratorium indien nodig. Zekerheid gaat namelijk voor alles.

Geschikte dubbelzijdige montagetapes voor buiten

Wij hebben diverse dubbelzijdige montagetapes die geschikt zijn om zowel binnen als buiten toe te passen, zoals:

Dubbelzijdige polyester montagetape (3041)

Geschikt voor het (permanent) verbinden van transparante kunststoffen, zoals acrylaat en polystyreen. Hij is ook geschikt voor lichte verbindingen met RVS of aluminium. De tape is UV-, vocht- en verouderingsbestendig en blijft helder transparant. De meest unieke eigenschap is dat je er zeer gladde kunststofplaten mee kunt lamineren.

Dubbelzijdige PE montagetape – spiegeltape (3083)

Deze montagetape voor buiten is voorzien van een speciaal ontwikkelde lijm op basis van solvent acrylaat en daarom zeer UV-, vocht- en verouderingsbestendig. Hij is ontwikkeld voor het verlijmen van spiegels en andere oppervlakken van bijvoorbeeld kunststof en metaal. De tape is in hoge mate verouderingsbestendig en daarmee geschikt voor langdurige verbindingen.

Dubbelzijdige acrylic foamtape (4001, 4002, 4003 en 4005)

Met deze tapes van AFTC vervang je boren, popnagels of lassen. Ze zijn geschikt om onder andere kunststoffen, glas en aluminium permanent te verbinden. Ook onder zware omstandigheden behoudt de tape zijn sterkte.

Dubbelzijdige vinyl (PVC) montagetape (3043)

Gladde oppervlakken zoals PP, glas of aluminium verlijmen? Daar is deze tape ideaal voor. Hij is speciaal ontwikkeld voor de bevestiging van V-makelaarsborden op glas en beurswanden en is in de meeste gevallen schoon verwijderbaar.

Montagetape buiten

Overig assortiment

Naast montagetape voor zowel binnen als buiten vind je bij ons ook lijmen, want de kans bestaat dat lijm een betere optie is voor je toepassing dan tape. We hebben de volgende lijmsoorten in ons assortiment:

 • Methacrylaatlijm
 • MS-polymeer lijm
 • Cyanoacrylaatlijm
 • Oplosmiddelhoudende lijm
 • Uv-lijm
 • Hotmelt lijm

Over zowel tapes als lijmen hebben we door onze ervaring veel kennis in huis. Die kennis blijven we continu uitbreiden en delen we zoveel mogelijk in ons online kenniscentrum. Leren en innoveren stopt namelijk nooit.

 

Schakel ons in

Wil je ons inschakelen om de beste montagetape voor buiten te vinden? Laat het ons weten. We helpen je graag aan de beste oplossing voor jouw toepassing. Onze missie is immers “De meest betrokken tape- en lijmspecialist die met plezier de professional ontzorgt!” Heb je vragen over een van onze montagetapes? Neem ook dan gerust contact op.

  Offerte aanvragen

  Neem voor meer informatie of voor een geheel vrijblijvende offerte contact met ons op via:

  Aanvragen van particulieren kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

  Als eerste onze updates ontvangen?

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Wij versturen 2 tot 4 keer per jaar een interessante nieuwsbrief.