Bij Berkleba vinden we het belangrijk om vooraan in de rij te staan als het gaat om kennis en ontwikkelingen op het gebied van lijmen. Daarom volgen onze European Adhesive Specialists (EAS) met regelmaat een uitgebreide ‘refresher’ aan de Lijmacademie.

Recentelijk heeft onze collega Mathijs een 2-daagse refresher gevolgd. Tijdens deze cursus werd hij bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen en innovaties. Verschillende experts uit het werkveld, zowel producenten als verwerkers, deelden hun ervaringen en kennis. De gedeelde kennis stelt ons in staat om nog beter in te spelen op klantspecifieke vragen en de beste oplossingen te bieden.

Mathijs: “De grootste meerwaarde zit ‘m voor mij persoonlijk in de details en projectcases die gedeeld worden. Die zorgen ervoor dat je nog beter kunt inspringen op klantspecifieke vragen.”

Bij Berkleba zorgen we ervoor dat we elk jaar up-to-date blijven. Omdat we twee EAS’s in huis hebben, kunnen we jaarlijks deelnemen aan deze refreshers. Het ene jaar Matthi, het andere jaar Mathijs. Zo blijven we optimaal op de hoogte van al het nieuws en ontwikkelingen.

💡 Samen blijven we groeien en innoveren!

#Innovatie #Kennis #Lijmen #EAS #Berkleba #Training #Ontwikkeling

Certificaat Easrefreshermathijs 2024