PE en PP vanaf nu moeiteloos verlijmen met de PP-1 lijm van ACRALOCK!

Je leest het goed. ACRALOCK heeft met de PP-1 lijm een lijm ontwikkeld waarmee je moeiteloos en zonder voorbehandeling, PE en PP kunt verlijmen. Met deze lijm maak je een veel sterkere en duurzamere verbinding dan met welke andere lijm dan ook.

Nieuwsgierig geworden? Lees dan vooral verder.  

Niet alle kunststoffen kunnen makkelijk verlijmd worden. PP en PE zijn wel de meest bekende kunststoffen die voor problemen zorgen als ze verlijmd moeten worden.
Vaak wordt daarom gekozen voor lassen. Een methode die een sterke en duurzame verbinding biedt, maar wel een arbeidsintensieve methode. Een andere methode is lijmen.
Er bestaan wel lijmen voor het verlijmen van PE en PP maar hier kleven enkele nadelen aan. Ze bieden een minder sterke en duurzame verbinding dan lassen. Daarnaast zijn ze duur en hebben een voorbehandeling nodig. Een dure en, net als lassen, arbeidsintensieve methode.

Waarom het zo moeilijk is om PP en PE te verlijmen.

Verlijming op basis van potentiaalvereffening is bij materialen als PE en PP niet of nauwelijks mogelijk. Het zijn zogenaamde ‘Low Surface Energy’ materialen (afgekort LSE) waarbij een actief oppervlak ontbreekt.

Deze nieuwe PP1-lijm is door Acralock  ontwikkeld voor dit specifieke probleem. Door een speciale mengverhouding van nieuwe grondstoffen is het met deze lijm wél mogelijk om deze LSE materialen moeiteloos te lijmen. Zonder voorbehandeling, met hetzelfde resultaat als lassen én gunstig geprijsd!

PP-1 iets voor u?

Meerdere klanten van Berkleba gingen je al voor. Zij gebruiken deze lijm al geruime tijd naar volle tevredenheid.

In de Benelux is deze amberkleurige lijm alleen verkrijgbaar bij Berkleba. De lijm wordt verkocht in verpakkingen van 50ml en 400ml. De 50ml is direct uit voorraad leverbaar. Bestel je voor 12:00, dan wordt de lijm de volgende werkdag bezorgd.
NB: Onze lijmen zijn ontwikkeld voor industrieel gebruik.

Voor specifieke vragen en/of productadvies kun je  altijd contact met ons opnemen.

Bel ons: 024 366 0621 (geen consumentenverkoop)
Of mail ons: info@berkleba.nl

We helpen j graag verder.

PE en PP verlijmen? Berkleba, jouw partner voor het verlijmen van kunststoffen.