Polypropyleen lijmen

Polypropyleen lijmen

Wil je polypropyleen lijmen en ben je daarvoor op zoek naar het juiste product? Deze kunststof laat zich niet of nauwelijks verlijmen. Schakel daarom Berkleba in om de klus te klaren. Wij hebben de juiste kennis in huis en kijken graag met je mee wat in jouw geval de juiste oplossing is om polypropyleen te lijmen.

Polypropyleen lijmen met producten van Berkleba

Een van de bij ons verkrijgbare producten waarmee je polypropyleen kunt lijmen is de LSE-lijm Methacrylaat 1:1 van Arcalock (PP-1). Deze lijm is speciaal ontwikkeld voor moeilijk verlijmbare kunststoffen (LSE), waaronder polypropyleen. Je kunt hiermee ook twee verschillende soorten LSE-materiaal met elkaar verlijmen. We leveren deze lijm in verpakkingen van 50 ml, 400 ml of in drum containers van 20 of 200 liter.

Ook met de secondelijm – CA Premium (dun vloeibaar) uit onze eigen winkellijn (BCA-406) kun je polypropyleen lijmen. Deze cyanoacrylaatlijm, in de volksmond ook wel secondelijm genoemd, is een transparante snellijm op ethylbasis en met een zeer lage viscositeit. Houd er rekening met dat je voor het lijmen van LSE-kunststoffen met deze lijm altijd een speciale primer dient te gebruiken. Laat ons weten voor welke toepassing je lijm nodig hebt, dan zoeken wij de juiste oplossing.

Polypropyleen lijmen

Overige lijmen en tapes

Je vindt bij ons meer dan alleen producten waar je polypropyleen mee kunt lijmen. Voor nagenoeg elk materiaal hebben we een geschikte lijmsoort. Daarnaast hebben we onder andere diverse middelen voor oppervlaktebehandeling, lijmapparatuur (ook bulk) en toebehoren zoals dispensers en statische mixers. Is lijm niet de oplossing voor je toepassing? Grote kans dat het dan met tape wel lukt. Met deze productgroep is Berkleba ooit begonnen en onze kennis over verbinden met tapes is uitzonderlijk groot. We hebben ook een zeer uitgebreid assortiment, zowel enkelzijdig als dubbelzijdig.

 

Meer over Berkleba

Bij Berkleba vind je alles op het gebied van industriële tapes en lijmen onder één dak. Daarnaast mogen we onszelf ook lijmspecialist noemen. Dit totaalpakket is uniek in Nederland. Wij willen onze klanten ontzorgen en hun risico’s verkleinen. Dit doen we door onze kennis over werken met lijmen en tapes te delen, zodat het voor hen eenvoudiger is om de juiste producten te vinden en toe te passen. We zijn actief in diverse markten, waaronder de maakindustrie, de carrosseriebouw en de kunststofverwerkende industrie. Binnen de laatstgenoemde markt zijn we zelfs marktleider.

 

Contact over polypropyleen lijmen

Kun je onze hulp gebruiken met het lijmen van polypropyleen? Laat het ons weten. We zetten onze kennis in en testen indien nodig net zolang tot we zeker weten dat de lijm doet wat ‘ie moet doen. Heb je vragen over onze andere producten of diensten? Neem ook dan gerust contact met ons op.

    Offerte aanvragen

    Neem voor meer informatie of voor een geheel vrijblijvende offerte contact met ons op via:

    Aanvragen van particulieren kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

    Als eerste onze updates ontvangen?

    Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Wij versturen 2 tot 4 keer per jaar een interessante nieuwsbrief.