Martijn Mini Pasfoto 76×76
De grootste meerwaarde van Berkleba is voor ons de kennis die ze in huis hebben.

Over BVH Display

BVH Display is een allround signbedrijf dat is gevestigd in Lichtenvoorde. Het familiebedrijf werd meer dan 30 jaar geleden opgericht. Inmiddels zijn ze toonaangevend in de display- en signindustrie. Klanten kunnen bij BVH terecht voor winkelaankleding in de vorm van displays, maar ook voor allerhande soorten signing, voor zowel binnen als buiten. Denk daarbij aan muurgraphics, vloerstickers, banners, vlaggen en raambelettering. Dit is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Alles wat BVH produceert is custom made, dus gebaseerd op klantspecifieke wensen en eisen. Het hele proces, van vormgeving tot productie en montage verzorgen ze in eigen beheer.

De samenwerking

Inkoper en calculator Martijn vertelt dat de samenwerking tussen BVH Display en Berkleba al heel wat jaren duurt. Toen Martijn zo’n 11 jaar gelden startte, werkten ze al samen. Omdat hij er tevreden over was, besloot hij het verder uit te bouwen. Martijn vertelt: “Ik zie Berkleba als een flexibel bedrijf met kennis van zaken. Om een voorbeeld uit de praktijk te noemen: een klant van ons zocht een oplossing voor het tapen van acrylaat op een muur. Deze vraag hebben we bij Berkleba neergelegd. Hun advies was anders dan verwacht, ze adviseerden een tape waar wij zelf niet aan gedacht hadden. Op zo’n moment kijken ze verder, zodat we samen tot een goed werkende oplossing komen. Ik wist niet dat Berkleba marktleider is binnen onze branche, maar daar sta ik niet van te kijken.”

De producten

Martijn vertelt dat BVH Display voornamelijk met de tapes van Berkleba werkt. “Ook de mogelijkheden voor het gebruik van lijm zijn we samen aan het verkennen, maar dat is op dit moment nog niet zoals we het bij BVH graag willen zien.” Over de tapes vertelt Martijn: “Wij hebben een assortiment tapes dat we al heel lang gebruiken. Het komt wel eens voor dat we iets  speciaals moeten verbinden. Dan is er bijna altijd contact met Berkleba voor het vinden van de juiste oplossing. En mocht het verwachte resultaat toch nog tegenvallen, dan wordt er door Berkleba gezocht en onderzoek gedaan tot er een werkende oplossing is gevonden.”

Kennis centraal

Het belangrijkste voor BVH is de kennis die binnen Berkleba aanwezig is over tapes en lijmen, geeft Martijn aan. “Tape kun je overal kopen, maar ze hebben goede kwaliteit en kennis en daar gaan wij voor. Ik verwacht dat onze samenwerking voorlopig blijft zoals ‘ie is en dat het blijft gaan zoals het gaat. Er staan onze branche op dit moment geen grote veranderingen te wachten. Maar als ze vanuit Berkleba met nieuwe dingen komen, staan we daar uiteraard altijd voor open.”

Markt

Kunststofverwerkende industrie & Winkelinrichting

Deel succesverhaal

Terug naar overzicht
Lees het volgende succesverhaal

Als eerste onze updates ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Wij versturen 2 tot 4 keer per jaar een interessante nieuwsbrief.