Sterkste dubbelzijdige tape

Sterkste dubbelzijdige tape

Ben je op zoek naar de sterkste dubbelzijdige tape en wil je er zeker van zijn dat je de juiste kiest? Bij Berkleba ben je aan het juiste adres. We leveren niet alleen een uitgebreid assortiment met de sterkste dubbelzijdige tapes van industriële kwaliteit, we ondersteunen onze klanten ook bij het vinden van de juiste tape. Hangt er veel af van de verbinding of is het nodig om risico’s te verkleinen? Dan testen we de verbinding met onze trekbank. Op verzoek kunnen we verbindingen ook laten testen in een gecertificeerd laboratorium. Kortom: Berkleba levert meer zekerheid én de beste oplossing!

Soorten dubbelzijdige tape bij Berkleba

De sterkste dubbelzijdige tapes worden vaak gebruikt voor (semi-)permanente verbindingen. Een kleine greep uit de mogelijkheden:

Montagetape

 • Polyester of polypropyleen montagetapes
  Deze hebben vaak een extra dikke lijmlaag die zorgt voor een permanente en sterke verbinding.
 • Tapijttapes
  De lijm is bepalend en wordt gekozen op basis van het materiaal waarop de tape wordt geplakt.
 • Schoon verwijderbare montagetape
  Deze levert een sterke verbinding op, maar laat geen lijmresten achter op gladde oppervlakken.

Montage schuimtape

 • Spiegeltape
  Een sterke schuimtape met een permanente lijmlaag die zuurvrij is, waardoor hij vaak gebruikt wordt voor autospiegels en overige spiegels.
 • Automotive schuimtape
  Een sterke schuimtape met een permanente lijmlaag die gebruikt wordt voor het bevestigen van emblemen of sierlijsten op autoportieren.
 • LSE schuimtape
  Deze tape is ontwikkeld voor moeilijk verlijmbare materialen zoals PE, PP en PS.

Acrylic foamtapes – Ultra High Bond van AFTC

Als distributeur van AFTC, hebben we voor bijna iedere toepassing wel een tape of oplossing. De acrylic foamtapes van AFTC behoren tot de sterkste dubbelzijdige tapes, want ze hebben de hoogste mogelijke kleefkracht. Hierdoor zijn ze geschikt om schroeven en popnagels te vervangen. Er zijn maar een paar bedrijven die zich kunnen meten met de constante hoge kwaliteit van de producten van AFTC. Daarbij steken ze tijd en energie in de samenwerking met Berkleba bij grotere projecten of technische vragen. Hiermee onderscheiden ze zich van alle concurrenten.

Sterkste dubbelzijdige tape

Laat ons de sterkste dubbelzijdige tape vinden

Sinds de oprichting van Berkleba in 1989, zijn we al op zoek naar de beste oplossingen voor onze klanten. Dit heeft, door de jaren heen, een uitgebreid pakket met industriële tapes en lijmen, kennis en ervaring opgeleverd. Deze combinatie zetten we graag in om onze klanten te ontzorgen. We vinden onze klanten in diverse branches, zoals de carrosseriebouw, kunststofverwerkende industrie, composieten verwerkende industrie en automotive aftermarket. In een aantal branches zijn we zelfs marktleider. Als een standaardproduct niet voldoet, dan gaan we op zoek naar andere mogelijkheden. Van elke vraag en elk onderzoek leren we weer bij. Deze verzamelde kennis zetten we weer in voor een volgende klantvraag. Vanaf 2020 delen we onze kennis en ervaring in het kenniscentrum op onze website. Dit digitale platform is continu in ontwikkeling en nooit af, net als ons werk.

 

Overig assortiment

Soms is de sterkste dubbelzijdige tape niet de beste oplossing. In dat geval kunnen we nog onderzoeken of lijm niet een betere oplossing is. Want ook van lijmen hebben we een uitgebreid assortiment, kennis en ervaring in huis. Berkleba is distributeur en importeur voor de Benelux van lijmen van onder andere Acralock en DeskGlue. Ook leveren we lijmen van ons eigen merk. Deze zijn in een aantal gevallen speciaal ontwikkeld op basis van onze vraag. Ons assortiment bestaat uit:

Ook voor lijmmachines, lijmapparatuur en oppervlaktebehandelingen kun je bij ons terecht.

 

Neem contact op

Wil je weten wat de sterkste dubbelzijdige tape is voor je toepassing? Neem contact met ons op, we helpen je graag. Heb je vragen over onze producten? Ook dan horen we graag van je.

  Offerte aanvragen

  Neem voor meer informatie of voor een geheel vrijblijvende offerte contact met ons op via:

  Aanvragen van particulieren kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

  Als eerste onze nieuwste updates ontvangen?

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Wij proberen 2 tot 4 keer per jaar een interessante nieuwsbrief samen te stellen.