Vanaf nu verkrijgbaar bij Berkleba: BRÛT tape. Dit is de sterkste en beste reparatietape voor elke klus, ook onder water. Let maar op, je wilt straks niet meer zonder!

Multifunctionele reparatietape

BRÛT beschikt over een aantal uitzonderlijke eigenschappen en is geschikt voor talloze toepassingen, zowel zakelijk als privé. Gebruik de tape bij reparaties in en rond het huis, in en rond het water, in en rond de werkplaats, onderweg en op reis. BRÛT kan goed tegen vorst, hitte en droogte en kleeft tot maar liefst 30 meter onder water, ook in chloor- en zeewater.

    BRÛT tape

De verpakking

De BRÛT tape is verkrijgbaar in een mooie winkelverpakking met daarin 2 transparante stansdelen van 100 x 100 mm en is geschikt voor verkoop in de detailhandel of (technische) groothandel. Op de achterkant van de verpakking lichten we stap voor stap toe hoe de tape toegepast dient te worden. Als je deze stappen volgt kan het bijna niet misgaan. Test wel altijd vooraf of de tape geschikt is voor de gewenste toepassing.

5002

Toekomstige uitbreiding

Op termijn is de BRÛT tape ook leverbaar op rollen van 100 mm x 1,5 m. Deze variant wordt naast transparant ook in het zwart verkrijgbaar. De rollen zijn onder andere geschikt voor de maakindustrie, de automotive aftermarket, klusbedrijven, truck- en trailerbouw, de kunststofverwerkende industrie en glaszetters. En niet te vergeten: ze zijn ook ideaal om thuis te gebruiken.