We kunnen wel stellen dat Berkleba’s dubbelzijdige PE schuimtape – spiegeltape uniek in haar soort is. Al ruim 30 jaar bewijst deze oersterke montagetape haar betrouwbaarheid, zonder dat de receptuur ervan gewijzigd werd. En de kwaliteit? Die voldoet nog steeds op alle vlakken ruimschoots aan de gestelde eisen!

Wat wél gewijzigd is door de jaren heen is de vorm waarin we de tape aanbieden. Dubbelzijdige PE schuimtape – spiegeltape kwam in ons assortiment in rollen van 19mm breed. Intussen bieden we rollen aan in verschillende breedtes en lengtematen, desgewenst op maat gesneden en in de vorm van die cuts. In diktes van 0,8 (wit en zwart) en 1,6mm (wit).

3083

Breed toepasbaar

Wat begon als ‘spiegeltape’, dankzij zijn speciale belijming die voorkomt dat achterzijden van spiegels worden aangetast, heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig product met brede toepassingsmogelijkheden. Dankzij de UV-bestendigheid kan deze tape zowel binnen als buiten worden gebruikt. Dit maakt het ideaal voor belettering en het verlijmen van lichtbakken.

De dubbelzijdige PE schuimtape absorbeert thermische uitzetting en dempt trillingen. Daarom wordt het veelvuldig gebruikt in marktwagens of foodtrucks om strips in keukens vast te zetten, in de carrosseriebouw om typeplaatjes te bevestigen en in de metaalindustrie om panelen stevig op hun plaats te houden. Verbindingen met deze tape zijn voor de lange termijn: duurzaam en sterk!

Onverwoestbaar bewijs

Om de betrouwbaarheid te onderstrepen heeft Frans Bernards, de oprichter van Berkleba, meer dan 20 jaar geleden twee delen PMMA met deze dubbelzijdige PE schuimtape aan elkaar bevestigd. Zijn demo is vandaag de dag nog steeds oersterk en onverwoestbaar!

Al met al blijft de dubbelzijdige PE schuimtape, of spiegeltape, een betrouwbare keuze voor professionals die duurzame en sterke verbindingen nodig hebben in uiteenlopende industrieën.

Meer weten?

Benieuwd naar de toepassingsmogelijkheden van deze tape of andere producten uit het assortiment van Berkleba? Neem gerust contact met ons op via telefoon (024 366 0621) of e-mail (info@berkleba.nl). Onze specialisten staan klaar om met je mee te denken.