De decembermaand is voor velen de perfecte tijd om even stil te staan bij het afgelopen jaar en toekomstplannen. Ook voor ons. Dit jaar blikken we terug vanuit het perspectief van een van onze eigen teamleden: Mathijs.

 

‘Terugblik op een prachtig jaar’.

Terwijl het jaar tot zijn einde komt kijk ik niet alleen terug op 2023, maar op mijn gehele proces bij Berkleba de afgelopen drie jaar. Een proces van ontdekking, groei, mooie samenwerkingen en waardevolle verbindingen.

Toen ik begon bij Berkleba was mij nog niet duidelijk wat dit voor mij persoonlijk precies zou betekenen. Werd het een springplank naar een carrière in de sales? Of was dit mijn start om de (toch wel zeer grote) schoenen van Matthi en Hanita te gaan vullen?

Ik ging enthousiast aan de slag met sales en leerde veel. Van klanten en mijn collega’s, in de praktijk, maar ook tijdens mijn opleiding tot E.A.S aan de Lijmacademie. Naast alles wat ik leerde over onze producten en bevestigen en verbinden, verdiepte ik mezelf ook in het ondernemerschap middels een ‘Shorttrack’ bij BOL Adviseurs. En ik wil me blijven ontwikkelen, blijven leren. Nog veel meer ervaring opdoen.

In het afgelopen jaar heeft dit ertoe geleid dat ik een (voor mij persoonlijk zeer belangrijke) knoop heb doorgehakt. Werken bij en voor Berkleba voelt meer als een roeping, dan een baan. Plezier hebben in mijn werk is voor mij van groot belang en ik kan mij niet voorstellen dat ik elders gelukkiger ga worden. Ik ga daarom (en je voelt hem vast aankomen) mijn focus leggen op het vullen van de eerder benoemde schoenen. Ik ben blij met en dankbaar voor het vertrouwen dat zij, maar vooral ook jullie hierin hebben. Als klant én als partner.

Naast mijn persoonlijke reis, was 2023 voor Berkleba een jaar vol nieuws:

  • Nieuwe relaties;
  • Nieuwe producten;
  • Nieuwe strategie;

en zelfs (zijn introductie volgt nog)….

  • Een nieuwe collega!

Het nieuwe jaar staat voor de deur en ik spreek voor het hele team van Berkleba als ik zeg dat we er naar uitkijken om ook in 2024 met jullie samen te werken, onszelf en onze producten te blijven ontwikkelen en jullie nóg beter van dienst te zijn.

Ik wens jullie en jullie dierbaren fijne feestdagen toe. Op naar een verbindend 2024!

Groet,
Mathijs

Mathijs Terugblik