Werk je met dubbelzijdige tape? Zo ja, dan weet je dat het soms lastig is om de liner van de tape te krijgen. En je bent niet de enige!

Onze ervaring leert dat het loshalen van de liner vaak veel tijd kost. Vervelend, vooral als je op grote schaal dubbelzijdige tape gebruikt in je productieproces. En hoewel onze klanten over de tape altijd dik tevreden zijn, is het voor hen natuurlijk ook van belang om zo efficiënt en snel mogelijk te werken.

Tijdens een training die Mathijs, Wim en Matthi onlangs volgden bij een van onze producenten, AFTC  Group, bleek maar weer dat we goed op één lijn zitten met de partijen waarmee we samenwerken. Want ook AFTC denkt graag mee met de klant. En ook zij hadden wel eens vragen gekregen over het snel verwijderen van liners. Daarom hebben ze een oplossing bedacht die ze graag met ons wilden delen. Een verrassend eenvoudige tool: het linerhaakje.

Linerhaakje Opt

Met behulp van dit haakje haal je in één vloeiende beweging de liner los van de tape. Op deze manier kun je zoveel sneller werken, zonder tekort te doen aan de kwaliteit. Dat is wat we graag willen voor onze klanten. Daarom kun je vanaf nu het linerhaakje bij ons bestellen! (artikelnr. H-373)

Wil je meer weten over efficiënt werken met onze producten? Neem dan contact met ons op.